Politika privatnosti

Datum posljednjeg ažuriranja: [29.09.2023.]

Dobrodošli na našu web stranicu (u daljnjem tekstu “Web stranica”). Ova Politika privatnosti opisuje kako Ironcrew +385 98 856 865 , info@ironcrew.hr prikuplja, koristi i štiti osobne podatke koje nam dostavite putem ove web stranice.

Kako prikupljamo podatke

Prikupljamo osobne podatke koje nam pružite putem različitih interakcija s našom web stranicom, kao što su kontakt obrazac i pretplata na naše e-novosti. Ovi podaci uključuju, ali se ne ograničavaju na:

  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Broj telefona
  • Adresa

Svrha prikupljanja podataka

Prikupljamo vaše osobne podatke kako bismo vam pružili bolju uslugu, odgovorili na vaše upite, ispunili vaše zahtjeve i obavijestili vas o našim proizvodima i uslugama.

Kako koristimo vaše podatke

Vaše osobne podatke koristit ćemo samo u svrhe za koje su prikupljeni. Vaše podatke možemo koristiti za:

  • Odgovaranje na vaše upite i zahtjeve.
  • Slanje relevantnih informacija o našim proizvodima i uslugama.
  • Analiziranje korištenja naše web stranice kako bismo je poboljšali.

Sigurnost podataka

Poduzeli smo razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa. Vaši podaci će biti pohranjeni na siguran način i pristup njima bit će ograničen samo na ovlaštene osobe.

Pohrana podataka

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni ili u skladu s važećim zakonima i propisima.

Vaša prava

Imate pravo zatražiti pristup, ispravak, brisanje ili prijenos svojih osobnih podataka. Također imate pravo povući svoj pristanak za obradu podataka kad god to želite. Za sve upite ili zahtjeve u vezi s vašim osobnim podacima, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka putem e-maila info@ironcrew.hr.

Kolačići

Naša web stranica može koristiti kolačiće (cookies) kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Detalje o upotrebi kolačića možete pronaći u našoj Politici kolačića.

Promjene politike privatnosti

Ova Politika privatnosti može biti povremeno ažurirana kako bismo odražavali promjene u našim praksama i zakonima. Ako napravimo značajne promjene, obavijestit ćemo vas putem ove web stranice ili putem e-maila.

Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našom Politikom privatnosti, obratite nam se na info@ironcrew.hr ili na adresu:

Hrgovići 26 10000 Zagreb

info

Vi definirate zahtjeve i izazove s kojima se suočavate u poslovanju. Mi ih prikupljamo, slažemo rješenje i isporučujemo ga kao logičnu jedinstvenu cjelinu pod jednim imenom – Ironcrew.

© Copyright 2023 | Sva prava pridržana | Voxern – Izrada Web stranica